Himmelsbron Din bro till andevärlden

Andlig Healing

Som healer är jag en neutral kanal som förmedlar energi från andevärlden. Vilken typ av energi som ska överföras till just dig bestäms av andevärlden.

Jag ger  distanshealing där vi bestämmer en tid och du tar emot healingen hemma i ditt hem (t ex ligger i soffan), utan stress – healingen når fram ändå men bättre att stilla sig. Jag hör av mig via mail eller sms då det är klart. Jag lägger några tarotkort efteråt för att se om det är något särskilt du behöver tänka på.

Pris andlig healing 500 kr (betalas vid bokningstillfället med swisch 0706-585877)

Välkommen att höra av dig om du vill boka en tid!

Pia.smedman@telia.com

0706-585877

Healing ges ej till klienter med drogproblem, ej heller till alkoholpåverkade personer eller klienter som äter medicin för psykoser.

Behandlingen ges under tystnadsplikt.

Vad är andlig healing?
Andlig healing är energiöverföring från andevärlden, via healerns händer, till klienten.

Energin är fri och universell och till för alla.

Healingen påverkar klienten på olika sätt, en del känner värme eller kyla (healingenergin reagerar på obalanser i kroppen). En del klienter ser bilder/färger, upplever olika känslor såsom t ex en svävande känsla, en del känner att de får förhöjd energi. Många upplever inget speciellt, mer än ett välbefinnande.

Positivt tänkande är alltid bra, även vid en healingbehandling, men behandlingen fungerar ändå.

Healingen botar ej utan kan stötta klienten, oberoende av vilket hälsotillstånd klienten befinner sig i. En hjälp till självhjälp, kroppen får lättare en chans att återfå balansen.

Många sjukdomar uppstår när det fysiska, mentala och känslomässiga tillståndet hos en person är i obalans. Healingenergierna frigör energier på det fysiska, mentala och känslomässiga planet.

Klienten kan få reaktioner ett par dagar efter behandling, vilket i så fall är normalt.