Himmelsbron Din bro till andevärlden

Om Mig

Mitt namn är Pia Smedman. Du är välkommen att höra av dig till mig om du vill ha en healingbehandling eller ha hjälp med djurkommunikation.

Healing och andevärlden har länge intresserat mig och djuren..ja de älskar jag – mina utbildningar har jag fått hos följande:

  • Terry Evans, Creative Experiences Fanthyttan
  • Andreas Hindström, Själavård Göteborg
  • Axelssons Gymnastiska Institut, Boris Aranovich Stockholm
  • Annika Rönqvist, Nordmaling

Jag är en djur- och naturälskande person som stora delar av mitt liv funderat kring existentiella frågor. Just nu i livet bor jag i ett härligt hus på landet, utanför Borgunda (mellan Skövde-Falköping). De flesta behandlingar sker via distans, vilket går alldeles utmärkt.

I mitt hus har jag även en konstnärshörna där jag målar med akryl och bivax. Är till och ifrån med på utställningar där jag visar upp samt säljer mina alster.

Jag har under lång tid arbetat med min personliga utveckling och den utvecklingen fortgår. Är en högkänslig person vilket delvis innebär att jag lätt känner in människor och platser, vilket kan innebära att jag får information till mig som inte direkt är kopplat till utseende eller kroppsspråk. Då jag under senare tid lärt mig hantera min högkänslighet och lärt mig förstå den så ger den en krydda i tillvaron!

Är gärna i naturen, där jag kan tänka, tala, bringa klarhet i mina tankar, få idéer och inspiration. Tror på tankens kraft och har tilltro till att vi människor har möjlighet att påverka våra liv med vår tanke – att vi är ansvariga för hur vi förhåller oss till de upplevelser vi har i livet. Våra tankar påverkar våra känslor, som i sin tur kan påverka våra organ och funktioner i kroppen. Tankar kan således påverka energiflödet i och kring våra kroppar och skapa blockeringar.

Ser mig som en andlig sökare, dock ej en religiös person. Jag pratar med Gud (intelligensen/kärleken) dagligen om så gott som allting. Använder gärna ordet Gud eftersom det är ett vackert ord med hög frekvens. Jag tror på principen ”som jag sår får jag skörda”. Det jag tänker, säger och gör får en återverkan på mitt liv på endera sättet.

Den inre världen är spännande och jag når den via meditation och avslappning, där får jag lära mer om mig själv. De bilder jag ser inom mig är ibland lika klara som om jag tittar på en tavla  med mina fysiska ögon.

På 1990-talet arbetade jag en hel del med djurkommunikation. Då besökte jag djur runt om i landet men kanske främst i Skaraborg, samt höll kurser i ämnet. Har skrivit en bok med titeln Djurkommunikation – från mitt perspektiv – följ länken om du vill beställa boken!

Adlibris eller Bokus

Min utbildare i djurkommunikation är en norrländsk kvinna från Nordmaling. Talar med djur numera mest på distans, men ibland åker jag hem till ditt djur.